Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Strong Viking

Robbie Janssen – Gennep | Toen mijn zoontje 2 jaar werd besloten we zijn verjaardag in de tuin te vieren. Een gemixt gezelschap van jong en oud was aan het proosten op zijn verjaardag. We hadden een leuk waterparcours gemaakt voor de kleintjes en uiteraard konden de volwassenen wat later op de dag de verleiding ook niet weerstaan.

Een aantal glijpartijen en bloopers verder kwamen we op het idee om dit grootschaliger aan te gaan pakken. Niet veel later waren de eerste tickets voor de Strong Viking run al geboekt. De rest kon natuurlijk niet achterblijven! Na een belabberde sportieve voorbereiding (op een enkeling na) moesten we er 17 juni toch echt aan geloven, 13 kilometer door zand, water en modder. Voor de meesten van ons was dit de eerste keer en wisten we ook niet wat ons te wachten stond.

De run bestond uit 13 kilometer met tussen de start en finish maar liefs 43 hindernissen, van een evenwichtsbalk tot aan een waterglijbaan van 14 meter hoog. Hier zijn we allemaal van af geweest, zelfs de mensen met hoogtevrees. We zijn met 15 aan de start begonnen en hebben elkaar allemaal naar de finish weten te brengen. Op wat kleine pijntjes na zijn we allemaal zonder kleerscheuren geëindigd. Op naar volgend jaar de 19 kilometer. Na inspanning komt ontspanning dus hebben we nog lekker afgesloten met een heerlijke bbq!

Essity bedankt voor de sponsoring. Zoals jullie op de foto kunnen zien stonden we er aan de start netjes op!


Zes tegen zes

Camille Verstegen en Said Tanane – Gennep | Op zondag 2 juli namen we met een aantal vrienden deel aan het 6 tegen 6 voetbaltoernooi in Ven-Zelderheide.

We hebben niet de eerste prijs binnengesleept, maar wel een leuke dag gehad!
Bedankt Essity voor de sponsoring.


Schwalbetoernooi Oeffelt

Camille Verstegen – Gennep | Zaterdag 26 augustus heb ik met vrienden deelgenomen aan het Schwalbetoernooi in Oeffelt.
Het was een geslaagde dag.


Voetbaltoernooi Vense Boys

Stef Dirks – Gennep | Tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Vense Boys in Ven-Zelderheide op zondag 2 juli kreeg Essity middels een spandoek, bierviltjes en flyers volop de aandacht.


Sponsoring Vierdaagse Nijmegen

Marc Schaeffer – Gennep


Sponsoring Vierdaagse Nijmegen (2)

Mark van der Burg – Gennep | Mijn eerste 4-daagse was er een met twee gezichten. Waar het de eerste twee dagen behoorlijk afzien was (door de vele blaren van dag 1), waren de laatste twee dagen één groot feest. Zo mooi dat ik er volgend jaar weer voor ga!


Tour du ALS

Rob Janssen – Gennep | Wat een rit was het! De Tour du ALS zit erop en ik kan niet anders dan overweldigd zijn door de steun die ik heb ontvangen. Voor mij gaat de Tour du ALS niet alleen over fietsen; het gaat om het laten zien dat we om elkaar geven en bereid zijn ons in te zetten voor degenen die het nodig hebben. Dit evenement is een herinnering dat iets voor anderen betekenen het leven zoveel rijker maakt.


Bedrijventoernooi 2023 vv Heijen

Roel Drissen – Gennep | Op zaterdag 17 juni 2023 was het weer zover. Het jaarlijkse bedrijventoernooi georganiseerd door voetbalclub vv Heijen met voetbal op een half veld, 7 tegen 7. Dit jaar was Essity Gennep vertegenwoordigd met maar liefst 2 teams van elk 11 man.

Het weer was weer prima en zorgde voor een dag waarop je moest presteren en natuurlijk tussen de potjes door moest genieten van een welverdiend natje en een droogje😉 (Dank aan Essity voor de sponsoring hiervoor).

Team 1 had de moeilijke taak om de winst van vorig jaar te evenaren. Dit terwijl er toch wat sleutelspelers geblesseerd waren of viking aan het spelen waren bij een of andere run😉. Al met al begon de groepsfase moeizaam en moest er nog gezocht worden naar elkaar. Met 2 nederlagen en 3 keer winst gingen we toch door naar de volgende ronde. In de achtste finale leek het voorspoedig te gaan met een 2-0 voorsprong. Tot de 2-1 viel en het toch nog even spannend werd. Met nadruk op werd, want met 2-1 gingen we door naar de kwartfinale. Hier troffen we de mede-finalist van vorig jaar en we wisten dat dit een moeilijke pot ging worden. Met nog een minuut of 5 te gaan stonden we met 2-1 achter en zat de kans er nog in om gelijk te spelen. Helaas was de kwartfinale het eindstation. Op naar een vervolg volgend jaar.

Team 2 is gerealiseerd door Bert Kerkhoff. Door flyers en een mail kon iedereen zich opgeven om in dit tweede team mee te doen. Hierop kwamen nog leuk wat reacties binnen en zodoende konden we 2 teams van elk 11 spelers opstellen. Het 2e team ging helaas niet helemaal lekker en alle wedstrijden werden “met strijd” verloren. Dit mocht in het team de pret niet drukken, wat ook opgemerkt werd door de organisatie en team 2 de sportiviteitsprijs opleverde. Voor het jaar 2023 weer een top-bedrijventoernooi. Bedankt voor de organisatie, vv Heijen en tot volgend jaar.


Kindergarten

Bas den Uijl – Gennep | Op 26 augustus vond de jaarlijkse Kindergarten “Förderverein” plaats, een zomeractiviteit met o.a. diverse kinderspelletjes, suikerspinnen en taartverkoop. Mede door de sponsoring van Essity kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Deel dit artikel