Een paar woorden als afscheid

Beste collega’s,

Het is een beetje raar om over mezelf te schrijven, maar het is nog raarder om in mijn rol als ‘hoofdredacteur’ van onze Absorber Online met stille trom te vertrekken. Dus daarom richt ik me hierbij voor de eerste en de laatste keer in ruim twintig jaar tot jullie met mezelf als onderwerp- om dag te zeggen. Met ingang van 1 oktober heb ik drie maanden vakantie, die als alles goed gaat vloeiend zal overlopen in een periode van prepensioen. Ik ben ‘pas’ 62, dus ik voel me hartstikke gezegend dat ik me dit kan permitteren.

De eerste (papieren) Absorber is medio 2003 verschenen als resultaat van een van de eerste opdrachten die ik kreeg nadat ik in oktober 2002 aan deze fantastische baan was begonnen. Zowel aan de baan als aan het blad is in de loop der jaren van alles veranderd en ontwikkeld, maar de basis is – ook online – gebleven: een platform om elkaar als Essity Nederland vestigingen te informeren over wat er speelt; op zakelijk gebied, maar ook duurzaamheid en Essity als werkgever zijn belangrijke onderdelen en er is altijd ook ruimte voor fun.

Voorlopig wordt een deel van mijn taken waargenomen door Jolieke van der Rest. Zij werkt voor een periode van drie tot zes maanden op maandag en donderdag voor ons. In de loop van die periode wordt een meer duurzame oplossing gezocht. Jolieke zal rapporteren aan Michaela Wingefeld, op dit moment communications director DACH.

Ik dank iedereen die in de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de Absorber uit de grond van mijn hart: zonder al die geïnspireerde schrijvers hadden we dit nooit op dit niveau kunnen brengen- en handhaven, echt super! Ga daar vooral mee door, het proces met aanleveren in de Sharepoint map etc. wordt gewoon op de bekende manier voortgezet. En daarnaast dank ik natuurlijk jullie allen als lezers/collega’s en wens ik jullie het allerbeste!

Veel groeten, Gertie

Deel dit artikel