Successen vieren in Hoogezand, Q2 2022

People award voor Irene Bos

Met trots uitgereikt door Patrick Olthof aan Irene Bos op dinsdag 30 augustus 2022. Voor haar inzet ten behoeve van het terugdringen van het ziekteverzuim in Hoogezand. Irene heeft als kartrekker ervoor gezorgd dat we meer grip op verzuim hebben gekregen door onder andere het organiseren van trainingen voor leidinggevenden en het initiëren van zogenaamde “drum beat” bijeenkomsten. Dit heeft onder meer geleid tot meer bewustwording rondom ziekteverzuim en meer focus op inzetbaarheid van mensen.


Safety Awards voor de BHV

Voor kwartaal 2 hebben we twee awards uit te reiken, namelijk:

  • BHV-inzet door Edwin Menting, Harry Postma, Antonie de Lange en Ino Salome op 6 juni 2022. Een collega was onwel geworden en flauwgevallen voorafgaand aan zijn dienst. Deze collega is vervolgens voor een check meegenomen. Op 5 september heeft Richard Meijer de awards uitgereikt aan Ino en Antonie en op 8 september aan Edwin
  • BHV-inzet door Nantko van der Laan, Jeroen Kok, Wim Veltrop en de collega’s van de PD op 28 juni 2022. Een contractor werd namelijk onwel.

Ino

Antonie

Edwin

Nantko, Jeroen, Wim

Quality Award voor Infinity 3

Deze award is een erkenning van de inzet van het team op het gebied van kwaliteit! Het team van Infinity 3 heeft in het 2e kwartaal ‘slechts’ 1 blokkade gedraaid. Dit is het laagste aantal van alle machines in Hoogezand. Deze blokkade is netjes binnen de kwaliteitscontrole gevonden, hierdoor waren de kosten laag. Daarnaast worden 99% van alle kwaliteitscontroles uitgevoerd en dit is een super score!


FTR Award voor INCO-pants

Erkenning van het realiseren van een tweetal mooie kostenbesparingen op lijm (leg spiral, Outerback CS). Dit kon worden bereikt door een goede samenwerking tussen de operatie, de materiaal engineers en de afdeling kwaliteit. De proces engineers Inco Pants zijn de drijvende kracht geweest in deze kostenbesparing. De award werd op maandag 29 augustus uitgereikt. Rene Zwarts nam namens de groep de award van Liam Bouwman in ontvangst.


Site Manager Award voor Koos Woltmeijer

Met trots uitgereikt aan Koos Woltmeijer. Voor het met passie en toewijding zelfstandig sturen en begeleiden van het Equipment Ownership programma zonder ondersteuning (aanwezigheid) van de Organisational Improvement Manager. Hierdoor kon het programma worden voortgezet en daarmee is een belangrijke bijdrage geleverd aan onze Back to the 70’s doelstelling. Bart Rietveld heeft de award op 9 september 2022 aan Koos overhandigd.


Predictability Awards

UcM7: Met trots uitgereikt aan het team van de UcM7​. Erkenning van een uitzonderlijke verbetering op het gebied van machine-resultaten. Op donderdag 8 september is de award uitgereikt aan de bemanning die op dat moment aanwezig was.

 

 

PD: Met trots uitgereikt aan het team en RST van de Palletising Department. Voor het reviseren van het onderdek bij PD. Dankzij een lange en intensieve voorbereiding kon het onderdek bij PD op een veilige en efficiënte manier (binnen drie dagen dankzij een 12 uur op/12 uur af rooster) worden uitgevoerd, zonder noemenswaardige gevolgen voor de productiemachines. Op vrijdag 16 september is dit gevierd met een lekker gebakje. Op donderdag 8 september is de award uitgereikt aan de bemanning die op dat moment aanwezig was.

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel