Q2 2022 GlobalStar Personal Care Award

Frank Pörteners – HoogezandOver het tweede kwartaal 2022 een First Time Right GlobalStar Award voor het RST en de crew van de UcM8 samen met de collega’s van de Initiatives Department! Maar ook een mooie zevende plek Predictability voor de Heracles9.

Winnaars First Time Right GlobalStar Award

Het team van de UcM8 kende behoorlijk wat operationele uitdagingen, maar ondanks dat wist het team toch een 6-tal projecten succesvol op te pakken en (deels) af te ronden. Zoals bijvoorbeeld: de installatie van de nieuwe Sonic GSI apparatuur, het implementeren van het nieuwste Pilz Safety systeem en de tape (breedte) vermindering. Door een intensieve samenwerking tussen de bemanning en het RST van de UcM8 en de collega’s van de Initiative Department konden er aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd en verbeter-initiatieven worden doorgevoerd.  Prachtige bijdragen aan onze “Back to the 70’s” doelstellingen.

Super gefeliciteerd allemaal. Een terechte beloning voor jullie inzet!

En weer een mooie runner-up voor de Heracles 9 (met een zevende plek). Het Team van de Heracles 9 heeft goede ontwikkelingen laten zien op hun machineresultaten.

Gefeliciteerd team Heracles 9, helemaal verdiend!

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel