Nieuwe trainee in Gennep: ‘Ik kon niet wachten om te starten’

Daan Mulder – Gennep  |  Na het behalen van mijn tweede Bachelor (Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde) en een onvergetelijke reis door Latijns-Amerika, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij ik me volop kan ontwikkelen op professioneel gebied. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik de vrijheid en verantwoordelijkheid krijg om de juiste kansen te grijpen en zo zelf mijn ontwikkelingstraject vorm te geven binnen een organisatie.

Deze uitdaging heb ik gevonden, bij Essity Gennep! Per 1 juni ben ik gestart als Graduate Engineer Trainee. De komende twee jaar zal ik verschillende rollen vervullen binnen dit traineeship. Op deze manier krijg ik de kans om in een functie te groeien die op dat moment het beste bij mij past.

Hoewel ik 1 juni ben gestart, was ik uitgenodigd om al op 25 mei mee te gaan naar een werksessie op het kantoor in Zeist. Deze dag stond in het teken van de ontwikkeling van het traineeship, want ook daar draag je aan bij als trainee bij Essity. Een mooi voorbeeld van het feit dat eigenaarschap en samenwerking hoog in het vaandel staan binnen de organisatie.

Samen met het team van (ex)trainees hebben we besproken hoe de ideale kandidaat eruitziet. Daarna hebben we bepaald hoe we deze kandidaten het beste kunnen bereiken om in de toekomst voldoende trainees te behouden. Als laatste hebben we gekeken hoe we het traineeship kunnen optimaliseren in het belang van de trainee. Daarbij hebben we gespard over wat de kernwaarden zijn van het traineeship. Maar ook vooral, hoe we deze willen uitstralen.

Mooi om te zien hoe serieus de ontwikkeling van medewerkers wordt genomen bij Essity en hoeveel invloed diegenen hebben die er middenin staan. Maar vooral het enthousiasme, de gedrevenheid en de verhalen van mijn collega’s hebben gezorgd dat ik niet kon wachten om te starten. De dag werd nog afgesloten met een rondleiding bij de KNVB en een gezamenlijk diner. Al met al was het een zeer prettige kennismaking en hebben we verder gebouwd aan het traineeteam.

Interesse gekregen in het traineeship? Stuur dan gerust even een berichtje! Of kijk op www.werkenbijessity.nl

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel