Klant waagt sprong met Tork

Patricia van Izerloo – Zeist | Als er één eindklant “uitspringt” die na een uitdagende periode ook – net als wij – denkt in kansen, is het Jumpsquare Group. Jumpsquare Group – het moederbedrijf van Jumpsquare en Jump XL – is de grootste én meest toonaangevende exploitant van indoor trampolineparken in Noordwest-Europa met ruim 30 parken in vier landen.

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure-sector met de ambitie om de komende jaren verder te groeien. Met circa twee miljoen bezoekers per jaar staan de trampolineparken van Jumpsquare en Jump XL hoog in de top 10 van meest populaire dag attracties. In Nederland en België is Jumpsquare Group de onbetwiste marktleider.

In februari 2022 werd ons duidelijk dat deze klant op zoek was naar een andere kwaliteit en uitstraling ten opzichte van de producten die destijds werden gebruikt, zonder de jaarlijkse kosten te overschrijden. Onder behoud van de verbruik- en tijdbesparende systemen die wij – onderbouwd met cost-in-use berekeningen – hebben voorgesteld, in combinatie met efficiëntie- en hygiëneverbetering, evenals de mogelijkheid dezelfde, tijdloze Tork systemen in andere landen te implementeren, heeft de klant voor Tork gekozen. Tork springt in het oog bij 19 parken in Nederland en 5 in België. Spoedig volgen ook de parken in groeimarkt Duitsland en nadien Frankrijk.

Deze klant waagde de sprong met Tork en is hierover zeer tevreden. Zo mogen er nog velen volgen!
Wij gaan er in ieder geval voor.

Groetjes uit Jumpsquare & Jump XL van Patricia en Sandra.

Deel dit artikel