Jobst compressie-training voor medewerkers van eMJe in Zeist

Hanneke Cornelissen, Linda Keur, Karlijn van der Poel, Henrica Hooijsma en Jannes Voerman – Zeist |  Na ruim 2,5 jaar kon het Jobst-team eindelijk weer een groep klanten ontvangen voor een Jobst academy training in ons mooie kantoor in Zeist.

Op 16 juni ontvingen wij 26 medewerkers van onze klant eMJe uit Ridderkerk. De groep bestond uit bandagisten en binnendienstmedewerkers. eMJe is een van onze grotere klanten. Ze zijn gespecialiseerd in het aanmeten van therapeutische elastische kousen en borstprothesen door het gehele land. Dit doen zijn bij hun klanten aan huis.

Een missie van het Jobst-team is om onze kennis zo veel mogelijk te delen met onze klanten. Zo proberen wij ze voldoende bagage te geven om hun patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Want een blije compressiedrager maakt een blije klant. En dat is wat wij willen! Daarnaast zijn dit soort evenementen de ideale gelegenheid om ons mooie assortiment in de schijnwerpers te zetten.

De dag bestond uit een theoretisch deel in de ochtend en daarna een drietal workshops. Na een heerlijke lunch sloten wij het programma af met een hilarische kennisquiz. Aan het eind van de dag nog op de foto, waarna iedereen moe maar voldaan weer naar huis ging. Wat heerlijk om dit weer te kunnen doen en wat hebben we genoten!

 

Deel dit artikel