Apothekersassistenten in opleiding bezoeken fabriek Hoogezand

Linda Horlings – HoogezandOnze collega Danielle Bourier (Continence Care Advisor/Clinical/Consultant) komt regelmatig met haar klanten voor een workshop naar Hoogezand. Dan krijgen ze uiteraard ook een rondleiding door de fabriek. Zo krijgen ze niet alleen meer informatie over incontinentie in het algemeen en informatie over ‘onze’ producten, maar zien ze ook nog eens hoe alles geproduceerd wordt.

Op 1 juni 2022 was er dit keer een bezoek gepland voor studenten van de Hanze Hogeschool. Voor deze apothekersassistenten in opleiding was dit een soort van snuffelstage.

Hierbij een kort verslag van de lerares:

Op woensdag 1 juni hadden we de primeur! Er mochten weer rondleidingen worden gegeven bij Essity in Hoogezand, en daar waren we heel erg blij om!

Met een groep eerstejaars studenten Apothekersassistent werden we opgevangen bij de ingang. We kregen onze badge, veiligheidsschoenen, veiligheidscap en het bezoekershesje en liepen vervolgens naar de ruimte waar we uitleg kregen. Na de koffie/thee en een heerlijk gebakje omdat er een student jarig was, kregen we een workshop over incontinentiematerialen van Danielle. In de verslagjes van de studenten was ook te lezen, dat ze dit heel leuk en interessant vonden! Ze wisten er nog niet zoveel van zeiden ze. En ze vonden het leuk om naar haar te luisteren.

Na de lunch (“de medewerkers waren heel erg aardig, ze hadden zelfs een lunch gemaakt” aldus een student) gingen we ingepakt volgens de veiligheidsvoorschriften “on tour” door de fabriek. We kregen uitleg bij de machines en kregen zo een goed beeld van het hele proces.

Graag willen we nogmaals Danielle en alle medewerkers bedanken voor hun inzet. Het was super! Bedankt!

 

Deel dit artikel