Alle hulp blijft meer dan welkom!

Diny Leppers – GennepHet zal niemand zijn ontgaan, het is steeds moeilijker geworden om vacatures te vervullen. Dit is in heel Nederland (en ver daarbuiten) het geval en ook bij Essity Gennep. Het is dan ook fantastisch dat medewerkers meehelpen om onze vacatures onder de aandacht te brengen. Door hier aandacht te besteden binnen hun vereniging en bij evenementen en ook door een banner op te hangen.

Zo bracht onze collega Karin Hijnekamp onze vacatures onder de aandacht op de aanlooproute naar de braderie in Siebengewald.

Ingrid Janssen woont aan de route van de Nijmeegse vierdaagse en werkte tijdens dit evenement ook mee aan onze naamsbekendheid.

Bart Peeters gaat bouwen langs een grote doorgaande weg en ook daar zie je de banner hangen, binnenkort zelfs in een aanzienlijk groter formaat.

Ook zijn er al verschillende nieuwe collega’s in dienst gekomen op voordracht van medewerkers, die daarvoor een wervingsbonus van 1.000 euro netto hebben ontvangen.

Alle hulp blijft meer dan welkom, dus heb je een idee of weet je iemand die geïnteresseerd is om in onze mooie, high tech vestiging te komen werken, stuur dan een mailtje naar Tijn.Vink@essity.com

Deel dit artikel