Tork waarborgt nieuwe hygiënenorm met introductie nieuwe handhygiëne-producten

Willem Louridtz/Yolanda Corbeek  – Zeist  |  De pandemie heeft het belang van hygiëne duidelijk onderstreept en mensen hebben nu hogere verwachtingen op gebied van hygiëne om zich veilig te voelen op hun werkplek, op school, in een restaurant of onderweg. Er is een groeiende vraag ontstaan naar werkzame handhygiëneproducten en in het bijzonder naar huidvriendelijke, antimicrobiële en duurzame producten. Tussen april en september 2021 heeft Tork een drietal nieuwe handzepen en een nieuw handdesinfectieproduct zonder alcohol gelanceerd om in deze groeiende behoefte te voorzien.

Zuivere Schuimhandzeep

Tork Zuivere Schuimhandzeep is gemaakt met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, maar zonder compromissen op werkzaamheid. Deze biologisch afbreekbare formule heeft een lagere impact op het waterleven en is zacht voor de huid.

Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep helpt etensgeuren en vetten van de handen te verwijderen, ideaal voor gebruik in een professionele keuken. Deze ongeparfumeerde zeep is speciaal ontworpen voor professionele chef-koks en de voedingsindustrie, is geschikt voor veelvuldig gebruik en is zacht voor de huid.

Geurneutraliserende handzeep

Beide producten worden geleverd in een verzegelde fles met pomp voor eenmalig gebruik dat een goede hygiëne bevordert en helpt het risico op kruisbesmetting te verminderen. De flessen trekken vacuüm wanneer de inhoud wordt gebruikt, wat helpt om productafval te verminderen.

Met Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep en Tork Alcoholvrij Schuim voor handdesinfectie introduceert Tork twee nieuwe aanvullingen op ons huidverzorgingsassortiment voor klanten, die kiezen voor veilige én effectieve antimicrobiële producten. Beide gebruiken een op planten gebaseerd actief ingrediënt en zijn gecertificeerd door EN-normen (EN1499, EN 1500 en EN14476) vanwege de bewezen effectieve werking tegen omhulde virussen en bacteriën. Tegelijkertijd zijn ze ook dermatologisch getest, waarbij het handdesinfectieproduct vocht inbrengend en zacht voor de huid blijkt te zijn, terwijl de handzeep geschikt is voor frequent gebruik.

Antimicrobiële Vloeibare Handzeep

Onze nieuwe antimicrobiële alcoholvrije producten bieden onze klanten een geweldige mogelijkheid om hun betrokkenheid bij duurzaamheid te laten zien met een 100% plantaardig actief ingrediënt en formules, die 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Deze nieuwe productintroducties zijn ondersteund door een aantal Dealer Webinars, die speciaal ontwikkeld zijn om met Tork distributeurs marktkennis en klantbehoeften te delen, adviezen te geven en onze nieuwste oplossingen te presenteren. Zo is er eind april een Waarborg de Nieuwe Hygiënenorm webinar georganiseerd, waarbij de veranderde behoeften, verwachtingen en eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid aan bod zijn gekomen en met welke sytemen, middelen en producten Tork hierin kan ondersteunen.

In juni heeft een speciale Handhygiëne webinar plaatsgevonden, dat geheel in het teken stond van handhygiëne-gerelateerde uitdagingen en oplossingen in de gezondheidszorg, kantoorgebouwen, publieke instellingen en luchthavens. Voor deze webinars maken we gebruik van een professioneel platform, waarbij distributeurs informatie, presentaties en relevante marketing- en beeldmaterialen direct kunnen downloaden.

Deel dit artikel