Plenty en Edet: voor altijd samen

Katrin Schnor – Zeist  |  Bij Consumer Goods NL hebben we goed nieuws: Plenty en Edet vullen elkaar prachtig aan, daarom gaan zij vanaf 2022 samen verder! Onder de naam van Edet, dat wordt het paraplumerk voor keuken- en toiletpapier.

Spannend natuurlijk, maar het voelt goed. Niet alleen intern, maar zeker ook extern. In het afgelopen jaar is er vanuit verschillende invalshoeken onderzoek gedaan en is ook de consument vol vertrouwen in een sterk lokaal merk Edet voor zowel keuken- als toiletpapier. In andere landen, zoals Duitsland en Frankrijk, hebben we gezien dat een dergelijk ‘huwelijk’ goed uitpakt.

Voorzichtige overgang

De huidige Plenty-kopers zullen misschien even moeten wennen. Daarom pakken we deze transitie stap voor stap aan, te beginnen met een aankondiging op de Plenty verpakkingen in Q4 van dit jaar. Begin 2022 starten we een social media en nieuwsbrief-campagne om Plenty kopers/-fans direct aan te spreken en voor te bereiden op de verandering. Vanaf 2022 komt het Edet-logo als hoofdlogo op de verpakking, maar we houden het Plenty-logo nog klein aan en ook houden we het design, de opbouw en de kleuren van de verpakking nog even in de Plenty-stijl.Het nieuwe paraplumerk Edet

Zo wordt Edet een paraplumerk, met alle voordelen van dien: een boost voor de aandacht en betrokkenheid bij het merk, sterkere shelf presence, stimuleren van cross sales en het aantrekken van nieuwe kopers. Er staat nog meer spannends te gebeuren, want we gaan volgend jaar ook beginnen met communiceren vanuit het paraplumerk met een uniek communicatieplatform én we gaan aan de slag met een mega grote, categorie overstijgende innovatie op het vlak van duurzaamheid. Stay tuned!

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel