Global Star 2020 Hoogezand en Assen

Frank Pörteners & Henny van der Veen – Hoogezand en Assen  |  Een GlobalStar 2020 QUALITY voor het Hoogezand Inco team en support voor het elimineren van terugkerende klachten over de zogenaamde “binnenplakker” en voor Assen was er runner-up Award Initiatives!

Elk jaar organiseert Essity de GlobalStar om uitstekende prestaties van het afgelopen jaar te waarderen. De award-categorieën zijn Veiligheid, Kwaliteit, Wendbaarheid, Initiatieven en Voorspelbaarheid, alles in lijn met het CBN voor onze divisie Personal Care EMEA & NA. Vanwege de Covid-19-pandemie zijn alle live-evenementen jammer genoeg opgeschort.

Maar dat betekent niet dat we de geleverde prestaties niet in het zonnetje zetten en daarom zijn op donderdag 17 juni de GlobalStar Personal Care Awards 2020 digital uitgereikt aan de winnaars.​​​​​​​

Super trots op onze winnaars: Bovenste rij van links naar rechts; Martijn Schoo, Mark Prins, Marijn Kostermans. Middelste rij van links naar rechts; Janco van den Bergs, Liam Bouwman. Onderste rij van links naar rechts: Rene Zwarts en Grzegorz Cebulski. Andre Kompier staat niet op de foto.

In kleine groepjes is de digitale prijsuitreiking gevolgd. De winnaars hadden zich verdeeld over de diverse vergaderruimten en konden zo allemaal de feestelijke TEAMS bijeenkomst volgen. Met een hapje en een alcohol-vrij bruisend drankje 😊.

(Frank Pörteners)​​​​​​​


Voor Assen was er runner-up Award Initiatives voor de installatie van een tweede Wet Wash Gloves lijn

Team uit Assen met de runner-up Award

Een project draaien in coronatijd is lastig, maar niet onmogelijk, dat is wel gebleken tijdens de installatie en opstart van TKW02, de 2e Wet Wash Glove lijn in Assen.

Het project, met Jan Boekelo als projectleider, waarbij de voorbereidingen al gestart waren in 2019, zou in oktober 2020 losgaan. Echter werd gedurende de zomer al duidelijk dat de aanwezigheid van de leverancier bij de installatie onmogelijk zou worden in verband met covid-beperkingen.

Wat te doen? Uitstellen of zelf de machine plaatsen? In coronatijden een project uitstellen geeft veel onzekerheden. We hebben kortom gekozen voor het zelf plaatsen, met wat extra externe hulp uit Nederland.

Dat bleek uiteindelijk een juiste beslissing. De installatie en opstart verliepen voorspoedig. En ook de weken erna zat de machine al snel op de gewenste efficiency.

Dat het projectteam werd genomineerd en eindigde als runner-up, voor het feit dat de installatie was gelukt zonder de leverancier, voelde dan ook als een compliment en waardering naar het hele team toe.

Ontzettend trots ben ik op het gehele team, het is ons weer gelukt!

Dank voor al jullie inzet.

(Henny van der Veen)

Deel dit artikel