Geen 7km en geen Ride for the Roses in 2021

Frank Pörteners – Hoogezand  |  Helaas, toch (weer) geen 7km van Martenshoek en ook geen Ride for the Roses in 2021.

De 7km van Martenshoek
In juni was de organisatie nog optimistisch gestemd over de mogelijkheden voor een 7km dit jaar. Zij hadden zich verheugd op een 7km in een aangepaste vorm (en wij ook).

Maar… de positieve verwachting kwam al in de loop van juli onder druk te staan. De coronacijfers werden er immers niet beter op. En met de huidige regels met betrekking tot corona kan de 7km niet op een veilige manier plaatsvinden. En mochten er na 20 september alsnog versoepelingen komen, dan is het te kort dag voor nadere besluiten. Immers, de run is dan zes dagen later. En dan moet er ook nog een gemeentelijke vergunning worden afgegeven. Al met al heeft het bestuur alsnog moeten besluiten de 7km van Martenshoek af te blazen.

We hopen allemaal dat in 2022 de 7km in haar volle omvang weer gelopen kan worden. Dus, blijf vooral trainen zodat we hopelijk in 2022 weer met een groot aantal Essity teams mee kunnen doen.

De Ride for the Roses
De organisatie van de Ride for the Roses had al eerder besloten dat de rit geen doorgang zou vinden. Ook voor de wielrenners onder ons: we zien uit naar 2022! Houd de kilometers in de benen!

 

Deel dit artikel