FC Utrecht Stadion ingericht met Tork dispensers

De sanitaire ruimte voor toeschouwers

Serdar Elmas – Zeist  |  Na een bijeenkomst bij Groveko in Ede werd ik eind 2020 benaderd door Ries Haan (Key Accountmanager Groveko) voor het project FC Utrecht. Ries Haan is een FC Utrecht-fan en heeft al jarenlang een seizoenkaart.

Het project FC Utrecht bestaat uit 3 locaties. Stadion Galgenwaard, Trainingscomplex jeugdelftallen en de nieuwe locatie EDO, waar het eerste elftal van FC Utrecht gaat trainen. Stadion Galgenwaard is een voetbalstadion in Utrecht, dat sinds 1970 de thuishaven van betaald voetbalclub FC Utrecht is. Het stadion heeft een capaciteit van 23.750 toeschouwers.

FC Utrecht was voorzien van handdoekcassettes en systemen van Vendor en waren op zoek naar een efficiëntere sanitaire inrichting waarbij kwaliteit, hygiëne en uitstraling een belangrijke rol speelt. Na kennismaking en het bepalen van de behoefte hebben we samen met Groveko de Tork dispensers aan FC Utrecht gepresenteerd.

Sanitaire ruimte voor kantoren en trainingscomplex

Met FC Utrecht is in juli 2021 een overeenkomst getekend voor 3 jaar. Er zijn ruim 1100 dispensers geïnstalleerd door het montageteam van Groveko. De drukke sanitaire ruimtes waar de toeschouwers komen zijn ingericht met Tork PeakServe® en Tork SmartOne® dispensers. Hoge capaciteit en vel-voor-velsystemen vond FC Utrecht een belangrijke toegevoegde waarde (zie de foto boven).
De kantoren en de trainingscomplexen zijn ingericht met Tork Matic® Sensor Handdoekrol en Tork Twin Mid-size Toiletpapier dispensers (foto hiernaast).

Het gaat om een totale inrichting; Tork PeakServe®, Tork Matic® Sensor Handoekroldispenser, Tork Sensor Zeepdispenser, Tork Alcoholdispenser, Tork SmartOne®, Tork Twin Mid Size Toiletroldispenser, Tork Luchtverfrissers, Tork afvalbakken 50 liter en Tork afvalbak 5 liter in combinatie met Tork Hygiëne zakjes dispenser.

Een geweldig project, een mooie nieuwe eindklant en de fijne samenwerking met Groveko maakt het plaatje compleet.

De eerste thuiswedstrijden zijn achter de rug en FC Utrecht is zeer tevreden over de Tork-systemen.

Deel dit artikel