Essity Gennep sponsort Kindervakantieweekend Afferden

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.


Stef Kleintjens – Gennep  |  Onder het motto ‘Reis mee met KVW!’ was dit jaar het Kindervakantieweekend Afferden/Heijen gevuld met verschillende spellen uit verschillende werelddelen. Van 27 tot en met 29 augustus zijn alle bijna 130 kinderen bezig geweest om iedere dag een vliegticket te verdienen naar het volgende continent.

De reis startte vrijdag in Azië, waar verschillende spellen uit dit werelddeel werden gespeeld. Vervolgens ging op zaterdag de reis verder naar Afrika, waar in het bos gezocht werd naar wilde dieren middels het spel ‘jachtseizoen’. Ten slotte eindigde op zondag de reis in Zuid-Amerika.

Kortom, in een weekend de hele wereld over tijdens een fantastische reis. Dankzij de hulp van bijna 80 vrijwilligers en vrijgevige sponsoren hebben de kinderen ongetwijfeld een fantastisch weekend bij KVW beleefd. Drie dagen gevuld met spel én plezier

Deel dit artikel