TENA Silhouette op weg naar succes

 

Marian Bron – Zeist  |  Dit jaar is de TENA Silhouette range uitgebreid met 2 unieke producten, namelijk zwarte inlegkruisjes en zwarte verbanden. Dit, omdat we uit onderzoek weten dat de meest gedragen kleur ondergoed bij vrouwen zwart is.

TENA Silhouette heeft een mooi assortiment van incontinentiebroekjes voor vrouwen in verschillende kleuren, maten en taillehoogtes. Deze broekjes bieden de zekerheid van de juiste bescherming, gecombineerd met een vrouwelijke uitstraling.

Nu zijn de zwarte inlegkruisjes en verbanden daaraan toegevoegd. Om dit kenbaar te maken aan het grote publiek is er een grootse mediacampagne opgezet waarbij Silhouette tot het einde van het jaar zichtbaar is op TV, online en via de socialmediaplatformen Facebook, Instagram en Pinterest. En dat gecombineerd met mooie initiatieven op de winkelvloer met displays en schapmaterialen bij onder andere Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse apotheken, maakt dat Silhouette volop in de belangstelling staat!

De eerste verkoopresultaten zijn voorzichtig optimistisch en we hopen dat iedereen Silhouette nu in de (online) winkel weet te vinden.

Deel dit artikel