Papieren handdoekjes zijn een veilige keuze

Stefan Bruckmann  |  De nieuwe Tork-campagne richt zich op het onveilige gevoel van mensen over het gebruik van luchtdrogers vs. papieren handdoeken tijdens de COVID-19-pandemie

De COVID-19-pandemie heeft een grote invloed op de leefgewoonten van mensen en beïnvloedt hun gedrag. Meer dan ooit zijn hygiëne en netheid belangrijke aandachtspunten voor bezoekers van sanitaire ruimtes. Volgens een internationale, representatieve studie van Tork, uitgevoerd in vier Europese landen, voelen meer mensen zich ongemakkelijk zodra ze onhygiënische sanitaire voorzieningen moeten gebruiken, vergeleken met de tijd voor de pandemie. Zeven op de tien mensen voelt dit zo. Dit gaat gepaard met twijfels over heteluchtdrogers: 43 procent van de ondervraagden zei zich minder veilig te voelen en bang te zijn voor infecties als sanitaire ruimtes waren uitgerust met heteluchtdrogers in plaats van papierenhanddoekdispensers.

 

Tork is nu een campagne gestart om deze nieuwe bevindingen te delen met de beslissingnemers en de verantwoordelijken voor de sanitaire ruimtes. Naast posts op social media zal de campagne worden gedeeld via geprinte advertenties in vakbladen en via journalistieke artikelen. De resultaten van het onderzoek, waaraan meer dan 4,000 mensen deelnamen, zullen onze klanten helpen om de juiste en veiligere keuze te maken bij de inrichting van hun sanitaire voorzieningen.

Meer informatie is beschikbaar op: https://www.tork.nl/torkcampaigns/safer-choice-to-airdryers

 

 

Deel dit artikel