Nu tijdelijk; gratis tasje bij Libresse!

Mariska Foekema – Zeist  |  De meest succesvolle promoties van de afgelopen jaren waren de Libresse blikjes. Trouwe consumenten vroegen regelmatig of er weer nieuwe blikjes uitkwamen. De Libresse blikjes hadden namelijk steeds een uniek thema; van ‘Travel Tins’ tot ‘Message in a Tin’.

Daarom wil Libresse haar consumenten wederom verrassen met een originele actie. Dit keer geen blikje maar… een handig canvas tasje om je maandverband of inlegkruisjes hygiënisch in mee te nemen.

De tasjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs! Deze unieke designs zijn geïnspireerd op de nieuwe Libresse merkidentiteit. Libresse streeft er namelijk naar om vrouwen zelfvertrouwen te geven van de eerste tot de laatste menstruatie – en alles ertussenin. Menstruatie, afscheiding, spotting, urineverlies het hoort allemaal bij het dagelijks leven van de V-zone (en dat is meer dan je vagina of vulva) en is heel normaal en natuurlijk. Door het doorbreken van taboes wil Libresse bijdragen aan een begripvolle wereld waarin vrouwen zich vrij voelen om hun baarmoeder-ervaringen te vertellen.

Sinds week 35 vind je in de bekende supermarkten en drogisterijen de enkelpakken Libresse maandverband en inlegkruisjes met gratis tasje. Wees er snel bij, want op=op.

Deze nationale promotie wordt ondersteund in de retailerfolders en via Facebook en Instagram.


Kijk voor de planning en meer informatie op:

https://www.libresse.nl/acties-en-proefpakketten/gratis-tasje/

https://www.facebook.com/LibresseNL/videos/376388753525511/?extid=hNT9lb52Y6eY0EnX

 

Deel dit artikel