Health & safety: digitaal kan het ook!

Pauline Thoonen – Cuijk. | De eerste 2 weken van september stonden in het teken van de Global Health & Safety week. Dit jaar is, in verband met de Covid-19-perikelen, gekozen voor een digitale vorm in plaats van workshops die we de laatste jaren georganiseerd hebben. Dit jaar is het een combinatie geworden van de multi level bijeenkomst (MLM) en de Global Health & Safety Week.

Er is in de voorbereiding volop gefilmd. Site Manager Ronald Knol gaat in de film van start  en maakt eerst een uitstapje naar de site in Suameer. Interessant om hier wat beelden van te zien en te horen hoe het gaat in Suameer. Vervolgens worden de speerpunten van site Cuijk uitgebreid besproken, de impact die Corona heeft voor onze bedrijfsvoering, status van belangrijke projecten en investeringen die gedaan worden.

Hierna is de digitale Health & Safety quiz van start gegaan. Vijftien vragen over onderwerpen zoals veiligheid, ziekteverzuim, corona, BHV-handelingen en ongevallen zijn door alle teams ingevuld. Ten tijde dat dit artikel geschreven is, is de winnaar  nog niet bekend. Dit wordt binnen de site na de Global Health & Safety week gepubliceerd

Dank aan de medewerkers van site Cuijk die actief deelgenomen hebben aan de digitale bijeenkomst en aan het projectteam die deze digitale bijeenkomsten opgezet hebben.

Deel dit artikel