Gennep werkt aan ‘Health & Lifestyle’

Mathijs van Laar – Gennep. |In de tweede week van september 2020 is de jaarlijkse Safety week georganiseerd in Gennep. Dit jaar is daar het onderwerp “Health” aan toegevoegd en dat past volledig in een jaar waarin gezondheid prominent het onderwerp van het jaar is geworden.

Tijdens de Health and Safety week zijn de resultaten van het Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) op een ludieke manier teruggekoppeld met filmpjes en een quiz. Deze bijeenkomsten vonden plaats in een grote tent, op deze manier was het voor iedereen mogelijk om voldoende afstand tot elkaar te houden tijdens de bijeenkomst.

Tijdens de quiz zijn de medewerkers bewust gemaakt van de ‘lifestyle’ van de medewerkers die hebben meegedaan aan het PMO en wat past bij een gezonde(-re) levensstijl.

Aan het einde van de bijeenkomst kreeg iedereen een waterfles met Essity logo mee, meer water drinken past tenslotte bij een gezonde levensstijl.

Uit de eerste resultaten van een enquête onder de medewerkers na afloop van de Health and Safety week bleek onder andere, dat men positief is over het PMO en dat een deel van de medewerkers graag wil werken aan verbetering van de ‘lifestyle’. Deze medewerkers zullen binnenkort bij elkaar komen om tot verbetervoorstellen te komen.

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel