TENAshop.nl: gemakkelijk besteld en discreet thuisbezorgd

Rick GenemansMet TENAshop.nl bieden wij consumenten een online verkooppunt om rechtstreeks bij Essity TENA-producten te bestellen. Dankzij het vertrouwen in ons merk komen consumenten bij TENAshop bijvoorbeeld voor hun eerste aankoop van incontinentiematerialen.

Jaarlijks verwelkomen wij een groot aantal nieuwe consumenten bij TENAshop. De webshop is erop gericht om de drempels naar een online aankoop van incontinentiemateriaal zoveel mogelijk weg te nemen. Daarnaast worden klanten betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment via promoties en nieuwsbrieven. Eigenlijk dezelfde initiatieven als elke andere webshop; hiermee willen we de klanten laten zien dat ook voor incontinentiemateriaal het online kopen net zo normaal is als voor elk ander product.

Consumenten helpen de juiste producten te kiezen

We hebben verschillende initiatieven in de webshop om consumenten wegwijs te maken binnen het TENA-assortiment. Twee mooie voorbeelden hiervan zijn de zogeheten ‘keuzehulp’ en de mogelijkheid voor klanten om producten te beoordelen en hun ervaringen te delen.

Bij het doorlopen van de keuzehulp beantwoordt men een aantal vragen over zijn of haar situatie en krijgen zij vervolgens een aantal productsuggesties.

De productbeoordelingen geven nieuwe consumenten een goed beeld van hoe onze producten worden gebruikt en een positieve bijdrage geven aan het dagelijks leven van anderen. Het zijn onder andere deze ervaringen met TENA die hen helpen over de eerdergenoemde ‘drempel’ heen te stappen, het juiste product te kiezen en hun eerste bestelling te plaatsen. Iets om trots op te zijn!

TENAshop staat voor:

  • Discrete bezorging; met een veilig gevoel online incontinentiemateriaal bij je thuisbezorgd
  • Uitgebreide productinformatie; beschikbaarheid van alle benodigde informatie om het juiste materiaal te kiezen.
  • Snelle bezorging; op werkdagen voor 22:30 besteld, volgende dag thuisbezorgd.
  • Regelmatige promoties; met korting kennismaken met TENA-producten
  • Gebruiksvriendelijke webshop; zowel op desktop, mobiel als tablet
Deel dit artikel