Nieuws van het Gennep Sponsorfront

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.


10 jaar Heisa feesten in Heijen!

Ruud Roelofs – Ook in 2019 hebben we in Heijen weer onze Heisa feesten gevierd. De 10e keer alweer! Natuurlijk stond het feest in het teken van dit jubileum. Van de negen afgelopen jaren is er van alles de revue gepasseerd, waardoor het weer “voor elk wat wils” is geworden.

Zoals gebruikelijk waren er voor elke leeftijdsgroep activiteiten zodat iedereen op het feest voor ons allemaal mee kon doen. Een greep uit de agenda: Kinderdisco; jeugd tot 17 disco; feestavond; Heilige mis op zondagochtend in de tent!; gezamenlijke lunch; optreden van de Heise Revue groep (ook die bestaan dit jaar 10 jaar) en een heuse “jam sessie” met een goede band, waarbij elke Heijenaar die een instrument bespeelt of kan zingen, zich mocht laten horen. In de naam van de organisatie zit al verborgen waar het om gaat. Heisa = Hei sa = Heijen Samen. Alle activiteiten werden goed bezocht waardoor het dus het hele weekend groot feest was in Heijen.

Essity bedankt voor jullie bijdrage aan dit feest, fijn dat we weer op jullie steun mochten rekenen!

Namens Heijen Samen, bedankt Essity voor het mogelijk maken van dit evenement.


Essity Gennep 1e prijs Bedrijven-voetbaltoernooi

Bert Kerkhoff – Na een hele middag strijd te hebben geleverd bij goed weer en met sportieve wedstrijden, heeft Essity Gennep dit jaar aan het langste eind getrokken door beslag te leggen op de 1e plaats van het bedrijventoernooi 2019 in Heijen.

Een fantastische prestatie!

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel