Global Safety Week 2019 Cuijk

Frank van den BergZoals we de afgelopen jaren gewend waren, was er ook dit jaar weer een Global Safety week in Cuijk. Veiligheid staat immers hoog in het vaandel. Wederom is er weer veel aandacht aan besteed.

Een projectteam, onder leiding van onze Safety afdeling, heeft een ongeveer één uur durend programma samengesteld waarin door middel van een quiz de Safety kennis van collega’s getoetst werd.

Startscherm GSW quiz in kantine

Medewerkers in kantine

Fanatiek, om natuurlijk de beoogde prijs in de wacht te slepen, werden in groepsverband de nodige antwoorden gegeven op soms toch echt wel lastige vragen. Al met al kunnen we constateren dat de Safety kennis binnen Essity Cuijk goed op niveau is!

Natuurlijk kon de aandacht voor onze recent gehaalde zilveren Award voor 750.000 gewerkte uren zonder level-2 letselincident, niet ontbreken.

Dit hebben we gevierd met applaus en een daaropvolgende versnapering.

 

Na het bekendmaken van de groep winnaars en het uitdelen van de prijs, een stappenteller, ontving iedere medewerker een mooie Essity rugzak. We kijken terug op een wederom geslaagde Global Safety Week binnen Essity Cuijk.

Op naar de Global Safety Week 2020!

Deel dit artikel