Essity 7km van Martenshoek

Linda Horlings – Zondag 29 september 2019 was het weer zover. Voor de 15e keer werd de 7km van Martenshoek gelopen. Wij als hoofdsponsor deden uiteraard ook weer mee! Dit jaar met 27 deelnemers. Helaas konden onze collega’s van andere vestigingen er niet bij zijn.

De weersvoorspellingen gaven regen en windstoten aan. Erg jammer voor de hele organisatie van de loop met altijd een gezellige braderie. En voor onze Essity fotowand. Deze moest noodgedwongen binnen blijven staan. Maar onze sportieve lopers lieten zich er uiteraard niet door uit het veld slaan.

Iedereen had zo z’n eigen reden om mee te doen. Maar Harry Braams van het FGW had wel een hele speciale en emotionele reden. Hij liep voor onze overleden collega Audy Mangoendirjo. Audy heeft zelf ook meegelopen in het verleden en probeerde Harry ook over te halen om te lopen. Nu vond Harry dat hij dat alsnog moest doen. Mooie gedachte!

Een derde lustrumjaar dus! En onze collega John Pasiman en onze beveiliger Jan Baar lopen al sinds de eerste keer mee. Een beloning waard! Maar ook Jans vrouw Annet zou voor de 15e keer mee hebben gelopen als ze niet was aangereden een aantal jaren geleden en daardoor een jaar niet heeft meegelopen. Dus ook voor haar een kleine attentie.

Voor een jarige hebben we zelfs nog even ‘Lang zal ze leven” gezongen … dus al met al een gezellige en sportieve zondag!

(foto’s door Niels van der Gaast)

Deel dit artikel