Bezoek Paul Davies aan Hoogezand

bezoek Paul Davies

Richard Fernhout – Op donderdag 4 juli hebben we bezoek gehad van Paul Davies, onze nieuwe VP Manufacturing Personal Care EMEA en NA. We hadden een uitgebreid programma voor hem samengesteld. Daarbij was het de insteek zo min mogelijk in de vergaderruimte te zitten, maar zoveel mogelijk van onze locatie te laten zien.

We zijn gestart met een korte introductie van de historie van onze fabriek en wat we in Hoogezand produceren. Daarna hebben we verteld welke CBN doelen we gesteld hebben en waar we staan ten opzichte van die doelen. Vervolgens zijn we op pad gegaan om hem juist zoveel mogelijk van die zaken te laten zien. We hebben alle productie-units en logistieke afdelingen bezocht. Daarbij hebben we ook steeds het moment gepakt om Paul alvast een beetje mee te nemen in onze verdere plannen en wensen. Ook heeft Paul kennis gemaakt met de Ondernemingsraad en meneer Nakano van Unicharm.

Het was een volle dag, maar deze is zeer goed verlopen. Paul was onder de indruk van wat we doen en wat we allemaal gedaan hebben. Het was natuurlijk veel wat op hem afkwam, maar in de terugkoppeling gaf hij aan dat hij vooral het gevoel had dat er een hoge mate van betrokkenheid en trots bij de mensen was. En dat kan ik alleen maar onderschrijven.

Deel dit artikel