10-jarige samenwerking TDM en Essity

Saskia Kolman – Op 29 mei 2019 werd er stilgestaan bij het 10-jarig bestaan van TDM in Hoogezand, en daarmee ook de samenwerking tussen TDM en Essity. TDM is een samenwerkingsverband tussen twee sociale werkvoorzieningsbedrijven in de provincie Groningen. Dankzij deze samenwerking bieden we werkgelegenheid voor gemiddeld 150 werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verdeeld over 9 productielijnen, worden bij TDM wekelijks ongeveer 300.000 zakken met producten van Essity verwerkt. De werkzaamheden variëren van het stickeren van zakjes voor promoties tot het ompakken naar kleinere verpakkingen. Een samenwerking om trots op te zijn; dat mag gevierd worden!

De zonnige dag voor Hemelvaart leende zich voor een gezellige BBQ. De productiehal was door de medewerkers versierd en omgetoverd tot een gezellige ruimte. Op het podium werd de muzikale ondersteuning verzorgd door zangers Lammert Grofsmid en Be Dilling. Er werd gegeten, gedanst en gezongen.

Aan het einde van de dag is iedereen naar huis gegaan met een aantal leuke presentjes, en kreeg iedereen van het management van TDM een mooie groepsfoto mee naar huis. Namens het management van Essity werd een luchtfoto uitgereikt van beide panden die inmiddels in de entreehal van TDM een plek heeft gekregen.

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel