Tork-team terug op Horecava met chefkok Schilo van Coevorden

Ineke van den Bemt – Zeist | Na drie jaar van afwezigheid is dé horecavakbeurs, Horecava, terug en het team van Tork was weer aanwezig. Op de Horecava kregen bezoekers de kans om de duurzame hygiëneproducten van Tork te ontdekken. Tijdens de VIP-dag voorzag niemand minder dan executive chef en Tork ambassadeur Schilo van Coevorden de bezoekers van de Tork-stand van heerlijke gerechten. Hij demonstreerde daarbij onder andere de Tork geurneutraliserende vloeibare handzeep en de Tork heavy-duty reinigingsdoek 99% biobased op een interactieve wijze.

Tork Horecava

Gedurende de beurs stonden de Tork experts klaar op de stand om bezoekers alles te vertellen over het Tork assortiment. In de stand was de keuken zo realistisch mogelijk nagebootst. Hierdoor konden horecaprofessionals zien hoe zij gebaat kunnen zijn bij de ‘slimme’ systemen van Tork. Essity Professional Hygiene heeft laten zien hoe de nieuwe ontwikkelingen van Tork op een efficiënte en effectieve manier bijdragen aan een uitstekende hygiëne voor gasten en personeel.

Topchef Schilo van Coevorden

Op de tweede beursdag vond een speciale VIP-dag plaats. Chef-kok Schilo van Coevorden verzorgde samen met twee assistenten drie verschillende luxe gerechten,waaronder een sashimi van kingfish en macha van shitake. Bij de bereiding en presentatie werd gebruik gemaakt van diverse Tork producten, waaronder twee van Schilo zijn favorieten; de Tork geurneutraliserende vloeibare handzeep en de Tork heavy-duty reinigingsdoek 99% biobased.

“Een mooi gerecht begint bij goede hygiëne. Dit is niet alleen belangrijk voor ons als medewerkers, maar ook voor onze gasten. Effectieve reinigingsmiddelen zijn dan ook niet weg te denken uit de keuken. We zijn trots dat we dit jaar namens Tork op de Horecava mogen staan”, aldus Schilo van Coevorden, executive chef van restaurant Taiko.

Multifunctioneel

De prijswinnende Tork heavy-duty reinigingsdoeken 99% biobased zijn geliefd bij Schilo en vele andere chefs. Deze innovatieve en duurzame reinigingsdoeken absorberen en verwijderen vet en vuil effectief en door het duurzame ontwerp kunnen ze gedurende de dag herhaaldelijk worden gebruikt. De reinigingsdoek kan echt óveral voor gebruikt worden, weet van Coevorden uit ervaring.

“Het product kan met recht multifunctioneel worden genoemd. “Ik dek er mijn gerechten mee af, verpak er verse producten als vis mee in, maak ermee schoon en omdat dit papier zo enorm dik is, heb ik geen ovenhandschoenen meer nodig.”

Ten slotte willen wij alle Tork-collega’s bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de Horecava-beurs!

Deel dit artikel