Samen sta je sterk: Opleiding voor Technisch Operator in Cuijk van start

Nancy van Thiel en Edmar Bolman – Cuijk | Op 16 februari jl. vond in Cuijk de kick-off plaats van de nieuwe interne opleiding voor Technisch Operator in de afdeling Converting, ook wel TOP-opleiding genoemd. Met deze opleiding willen we de technische kennis en vaardigheden van onze operators op een hoger niveau brengen. 

De opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Chris Peters en andere collega’s van Essity Gennep. Ook Johny Hoesen (externe learning & development coördinator) heeft ons geholpen met de inhoud van de trainingen. Essity Gennep heeft al lange tijd een compleet opleidingstraject voor hun operators. Dit traject zag er fantastisch uit en met wat aanpassingen kunnen wij in Cuijk gebruik maken van een deel van deze opleiding voor onze operators.

train-de-trainer

Het nieuwe TOP-traject bestaat uit verschillende modules waarin theorie en praktijk met elkaar gecombineerd worden. We kunnen voor de praktijklessen gebruik maken van zowel het opleidingslokaal in Cuijk als dat van Gennep. Ook worden er train-de-trainer sessies gehouden waarbij de mensen van Gennep de mensen van Cuijk trainen. Een prachtige samenwerking dus. 

In Cuijk gaan zes operators de komende maanden het intensieve TOP-opleidingstraject in. Zij worden ondersteund door een opleidingscoördinator, mentoren, monteurs, HR en leidinggevenden. We wensen de leerlingen veel succes.

Essity Gennep willen we graag bedanken voor hun hulp, gastvrijheid en samenwerking.

Deel dit artikel