Fabrieksbezoek Cuijk met de OptiGroup 10 en 11 januari 2023

Mark de Jong – Zeist | Na twee coronajaren was het eindelijk weer zo ver; een fabrieksbezoek naar onze mooie fabriek in Cuijk. Samen met 15 medewerkers van de OptiGroup (Cemex, CSN Hygienics en Buurman Facilitair) zijn wij (Mayke Groenendaal, Eduard Devenijns en ikzelf – Mark de Jong) dinsdag 10 januari jl. richting Cuijk gegaan.

Nadat wij allen waren aangekomen in het hotel in Uden hebben wij eerst een drankje aan de bar gedaan om weer eens ouderwets bij te kletsen. Een uurtje later stond de taxi voor en zijn we naar een kookworkshop gegaan. Onder begeleiding van Elly en Ferry Vloet hebben wij daar heerlijk staan koken. Zelfs de grootste kookkluns kon met behulp van onze gastvrouw en -heer iets lekkers op tafel zetten. In totaal hebben wij vergezeld van passende wijnen een heerlijk 7-gangendiner gegeten: een gerookte carpaccio, een vitello tonnato, gevulde minestronesoep met pasta en witte bonen, een trendy steaktartaar met kruidenmayonaise, een ribeye met aardappelmuffin en geroosterde tomaatjes en tot slot een heerlijke Tiramisu’ di Carlo.

Na deze lekkere gerechten en een zeer gezellige avond gingen we weer richting hotel om de volgende ochtend fris en fruitig aan het ontbijt te verschijnen.

Vervolgens zijn we richting de fabriek gegaan, waar Mayke de dag begon met een Tork Marketing en Sustainability presentatie, daarna volgde mijn presentatie over Noviteiten en Ontwikkelingen.

Een veiligheidsuitleg verder en gewapend met hesjes, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen mochten we de fabriek in voor een rondleiding. We hadden een primeur: wij waren de eerste die de rondleiding mochten volgen met de nieuwe headsets! Dit zorgde ervoor dat degene die de rondleiding verzorgde luid en duidelijk te verstaan was voor iedereen – zelfs bij de papermaking machines!

Na een goed verzorgde lunch was het tijd om iedereen gedag te zeggen en ze te bedanken voor hun gezelligheid en aanwezigheid. Uiteraard ging niemand weg met lege handen. Iedereen kreeg van ons een goed gevulde goodiebag en mooie salesactie mee naar huis.

Maak ik hierbij van de gelegenheid gebruik om nogmaals hartelijk dank te zeggen aan onze collega’s in Cuijk, m.n. Jolien Vloet, Joey Stoffels en Jelle Huberts – voor de goed verzorgde lunch, vlaai, rondleiding, ontvangst en voorbereiding!

Deel dit artikel