Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

De afgelopen periode was een aantal medewerkers druk bezig met de voorbereidingen voor de Carnavalsoptochten. In totaal werden door Essity Gennep 7 carnavalsgroepen gesponsord.

Onderstaand een impressie.

De Raamhof
Wij hebben bij onze straat een grote dierenweide en toen hier een nieuwe beheerder voor gezocht werd, hebben mensen uit onze straat zich hiervoor aangemeld, zodat dit blijft bestaan. De vrijwilligers voeren nu de dieren en ze doen het onderhoud voor de dierenweide. Als er meer hulp nodig is kunnen we een beroep doen op de mensen uit de straat en met hulp van gemeente en dorpsraad hebben wij de weide nu in beheer. Voor het achterstallig onderhoud hadden we machines en materialen nodig, hierbij hebben wij hulp gekregen van bedrijven uit Oeffelt. Zij hebben belangeloos machines /materialen en mankracht ter beschikking gesteld en samen met de vrijwilligers een begin gemaakt met het opknappen van de dierenweide. Om dit onder de aandacht te brengen en die mensen te bedanken voor hun inzet, hebben wij deze wagen gemaakt.

Essity bedankt voor de sponsoring

H.E.L. (Heijse Elleboog Lifters)
Thema: Uutgemolke tot op ut bot (Uitgemolken door de hoge prijzen van alles).
In Gennep en Heijen meegedaan met de optocht. In Gennep 5e bij de grote wagens en in Heijen 2e geworden. 

Als vriendengroep ‘cc Halluf Wat‘ willen wij Essity bedanken voor de bijdrage aan Carnaval. Het onderwerp; ‘cc Halluf Wat’ Blieft al elluf jaor gaon. Wij hebben in Gennep en Ottersum meegedaan, beide optochten niet in de prijzen gevallen.

Op ’t nipperke
Optocht: Siebengewald
Thema: Milieuactivisten
2e prijs kleine wagens

Thema; Mit de vastelaovend zien wej ien hoggere sfeere, dit joar wit CV Genne Kwats Vor d’n 11e keer trug te keren. Wij hebben een ruimteschip gebouwd en wij zijn allemaal verkleed als ruimtevaarders. Tijdens de Carnaval hebben wij voor de 11e keer deelgenomen aan de optochten in Gennep, Milsbeek en Ottersum. Resultaat: 2e prijs in Milsbeek, mede mogelijk gemaakt door Essity.

C.C. Nog un rundje
Thema: ‘De gasprie.ze loope aordig uut de ha.nd, daaröm vertrekke wej eskimo’s naor ’n wè.rm la.nd’. We hebben een soort van winters zandkasteel gemaakt.

Vriendengroep SMS
Optocht in Gennep en Heijen + de halfvasten optocht in Afferden.
Thema: geen kermis in Heijen.
“Ien Heije komme wej van unne kalde kermis thuus.”

Deel dit artikel