4 successen te vieren

Laura Voss, Ria Kamps en Karin Hijnekamp – Gennep | In Gennep vieren we al jaren met zijn allen successen die we als plant behalen. Bij aanvang van een jaar worden de kritische doelstellingen gecommuniceerd en hoe het halen daarvan zal worden gevierd. De afgelopen periode hebben we weer vier successen behaald, die we samen hebben gevierd.

Manufacturing Academy

In 2022 hebben we voor het tweede jaar op rij ons doel voor succesvol afgeronde Manufacturing Academy–opleidingen gehaald. Daarmee hebben we het jaar afgesloten als Personal Care Plant met de hoogste score.

CPM

Ook goed nieuws was er voor de CPM (Complaints per Million) doelstelling van 2022! De Out-of-Spec klachten (als producten afwijken van de specificatie of tekening) zijn in 2022 gehalveerd ten opzichte van 2021.

Golneg (aanvoer grondstoffen)

Door een mooie eindsprint in de laatste drie maanden van 2022 hebben we het doel voor materiaal verlies precies weten te halen. Dit door incorrecte materiaal aanleveringen tot een minimum te beperken.

GenLog (afvoer gereed product)

Op dit onderdeel van het logistieke proces bleef het verlies onder doel. Een belangrijke stap naar meer planbare output van onze machines.

Financial Waste

Ondanks dat we blokkade producten hebben moeten laten vernietigen/recyclen hebben we o.a. door minder oververbruik minder afval kunnen rapporteren en het doel op financial waste ruimschoots kunnen halen.

Fantastisch mooie resultaten, die we samen hebben behaald. We hebben dit gevierd met een borrelpakket voor iedereen. De tekst op het pakket benadrukte het belang van SAMEN nog eens!

Deel dit artikel