Nieuwjaars townhall Zeist 20 januari 2022

Sophie Vrolijks – Zeist | Het kantoor in Zeist is nu echt bijna klaar. Na maandenlang opruimen en met weinig mensen in een rommelig kantoor werken, wilden we dit natuurlijk extra feestelijk inleiden en samen laten vallen met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Maar jullie raden het al: corona gooide roet in het eten…

Als alternatief hebben we daarom toch maar weer een online event opgetuigd. Wel een beetje anders: we hebben een tof filmpje laten maken waarin we het pand laten zien en de sprekers tijdens de townhall zelf waren live aanwezig in de nieuwe ‘theater’ ruimte.

Op donderdag 20 januari waren de BU-leaders present in Zeist met Gertie als moderator. De grote uitdaging was om het verhaal zonder begeleidende PowerPointpresentatie te vertellen, in een gesprekssetting. Dat was nog best lastig, maar het eindresultaat was zeer geslaagd! De Brandfloor heeft een zeer professionele cameracrew naar Zeist gestuurd en Gertie was een ware Eva Jinek.

Voor de kijkers was het een event dat er mooi uitzag, maar aan de achterkant zit hier veel techniek achter, waar we jullie met deze foto’s iets van willen laten zien. Het event zelf (of stukje ervan) kunnen Essity collega’s terugkijken via ons intranet ‘Essentials’ en ook het filmpje met de rondleiding is HIER te vinden.

 

Deel dit artikel