In Memoriam

Op 14 maart overleed onze collega Gerard Abels. Door zijn collega’s werd hij altijd Grad genoemd. Hij is in februari 1986 in dienst getreden en is gedurende zijn gehele loopbaan werkzaam geweest in de afdeling Papierfabriek. Hij was een echte vakman als het gaat om het herkennen van de verschillende kwaliteiten van oud papier. Het liefste werkte hij bij Stofvoorbereiding met de heftruck, het begin van ons productieproces.

Typerend aan Grad was dat hij een harde werker was, die nauwkeurig te werk ging. Wij kennen hem als een gedreven collega, vriendelijk en iemand die in staat was om verder te kijken dan alleen de dag van vandaag. Wat hem ook kenmerkte was zijn optimisme en zijn lach.

Grad hield erg van wandelen. De Nijmeegse Vierdaagse volbracht hij negen keer. Graag had hij de tiende en elfde keer ook nog gelopen. Hij keek uit naar de elfde wandeltocht omdat hij dan een mooie Vierdaagse medaille zou ontvangen met een kroon erop. Als we de vele kilometers tellen die hij gelopen heeft in ons bedrijf en voor ons bedrijf, dan krijgt hij die kroon van ons. Die heeft hij meer dan verdiend!

Wij gaan Grad ontzettend missen in de Papierfabriek. Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Op 21 maart namen wij afscheid van Grad. Het was een uitvaart met gilde-eer, wat zeer indrukwekkend was.
We wensen zijn vrouw Thea, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Namens alle collega’s van Essity Cuijk    

Deel dit artikel