Essity ruim 10 jaar betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds

Amber Smits – Ronald McDonald Kinderfonds | Al ruim 10 jaar is Essity trotse sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Essity voorziet de 11 Ronald McDonald Huizen, 11 Huiskamers en 3 vakantiehuizen in Nederland van essentiële hygiëne- en gezondheidsproducten zoals wc- en keukenpapier, tissues, zeep, handdoekjes.

Essity maakt het verschil
In de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn families met een ziek kind dicht bij elkaar. Juist voor deze kwetsbare doelgroep is goede handhygiëne essentieel. Daarom is het Kinderfonds erg blij met deze samenwerking: Essity maakt écht het verschil voor deze gezinnen. Dag en nacht, het hele jaar door.

Sportief in actie
Wil je als medewerker van Essity ook op een andere manier het verschil maken voor gezinnen met een ziek kind, samen met je collega’s? Dat kan! Ook dit jaar gaan honderden deelnemers in teams weer van start tijdens de sportieve events HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Op 25 en 26 juni 2022 gaan zij in 24 uur 500 km fietsen, 240 km hardlopen of 120 km wandelen. Dat wordt dag en nacht doorbikkelen door heel Nederland, elkaar motiveren en vooral: veel lol hebben samen. Deelnemen betekent top-teambuilding en meer werkplezier. Met de opbrengst van de sponsorevent breng je bovendien ouders en hun zieke kind dicht bij elkaar. Driedubbele winst dus.

Kijk op https://www.kinderfonds.nl/kom-in-actie-met-jouw-organisatie.

 

Deel dit artikel