Van student naar Inbound Leader

Gijs Creemers – Gennep  |  Na het afsluiten van twee stageperiodes bij Essity Gennep ben ik op 1 februari begonnen als Inbound Leader bij Essity Gennep. Het is als student natuurlijk erg mooi als je na het afstuderen kunt blijven plakken bij een bedrijf waar je het naar je zin hebt en waar je met plezier naartoe gaat.

Ik kwam bij Essity Gennep binnen als 3e jaars student Logistics Management. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn eerste stage heb ik onderzoek gedaan naar de optimalisatie van het AGV-systeem binnen Essity Gennep.

Toen ik voor eerst binnenkwam bij Essity Gennep was ik erg onder de indruk van de techniek en de automatisering bij Essity. Ik had ooit wel eens een AGV-systeem op een video gezien, maar ik had het nog nooit van dichtbij gezien en nu mag ik er zelfs mee werken. Ik heb mijn 3e jaars stage als prettig en leerzaam ervaren. Ik ben er tijdens deze stage achter gekomen dat ik naast de logistiek ook de techniek erg interessant vind en dat is bij Essity Gennep allebei te vinden.

Voorraadbeheer van grondstoffen

Na mijn 3e jaars stage heb ik ook mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij Essity Gennep. Dit keer was niet het onderwerp het AGV-systeem, maar het voorraadbeheer van grondstoffen. Vanwege de corona-pandemie heb ik grotendeels thuis aan mijn afstudeeropdracht gewerkt. In het begin is dit natuurlijk lastig, maar oefening baart kunst. Ook dankzij de fijne begeleiding vanuit Essity heb ik mijn diploma behaald met een 8! Ook deze stage heb ik als erg leerzaam ervaren. Daarnaast heb ik tijdens beide stages gemerkt dat medewerkers van Essity Gennep graag helpen en het beste met je voor hebben. Dat is natuurlijk erg fijn als je als student bij een groot bedrijf binnenkomt.

En nu ben ik dus werkzaam als Inbound Leader. Hierbij probeer ik er samen met mijn team voor te zorgen dat alle grondstoffen op tijd bij de machine komen, zodat de machines maximaal kunnen presteren. Ik ben heel erg blij en trots dat ik na het afronden van twee stages bij Essity Gennep ook daadwerkelijk aan de slag kan gaan bij Essity Gennep!

 

Deel dit artikel