We presenteren onze nieuwe, passende servettenoplossing: Tork Xpressnap Fit®

Judith Rapp, Product Manager Napkins & Tabletop Region Central  |  Voor onze horecaklanten is een turbulente dag een goede dag – maar het vereist efficiëntie en perfecte workflows om de gasten een geweldige ervaring te geven. Werknemers hebben betrouwbare en slimme oplossingen nodig om meer te doen met minder, omdat tijd, ruimte en betrokken personeel altijd schaars zijn. 

Tork Xpressnap Fit® is onze nieuwste innovatie: een servetsysteem dat tijd en ruimte bespaart. Tork Xpressnap Fit® is zo compact dat dit zelfs in de krapste ruimtes past. Er hoeft minder vaak gevuld te worden en er is minder afval. Met Tork Xpressnap Fit® kunnen onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf zich dus concentreren op wat echt belangrijk is: hun gasten.

Het nieuwe servettensysteem is nu verkrijgbaar in twee formaten dispensers (tafel- of countermodel) en bijpassende vullingen. Naast de ruimte- en tijdbesparende eigenschappen van het systeem is het ook mogelijk om met Tork AD-a-Glance® persoonlijke reclameboodschappen in de dispenser te plaatsen.

Meer informatie: www.tork.nl/xpressnap-fit

Deel dit artikel