Tork op de Horecava in Amsterdam

Sonja van der Linden – Zeist  |  Van 13 tot en met 16 januari jl. vond de Horecava plaats in RAI Amsterdam. Tork is sinds jaar en dag aanwezig op deze nationale vakbeurs. Deze editie werd bezocht door 75.000 foodservice professionals. In 2019 waren dit er 71.000, een stijging dus van 6% wat in lijn ligt met de groei van het aantal horecabedrijven in Nederland.

Bezoekers van de beurs associëren de Horecava vooral met nieuw: nieuwe producten, nieuwe ideeën, nieuwe contacten, nieuwe concepten en nieuwe ontwikkelingen die hen inspireren. Reden te meer voor Tork om aanwezig te zijn met nieuwe producten en concepten. Zo werd de nieuwe Tork Xpressnap Fit® centraal gepresenteerd op de stand die een fastcasual uitstraling had. Onder het genot van een vers kopje koffie van de barista werden diverse orders van Tork Xpressnap Fit® genoteerd.

Ook duurzaamheid werd volop onder de aandacht gebracht binnen het thema ‘sustainable life away from home’ met onder andere Tork PaperCircle, compacte vullingen van Tork PeakServe, dispensers die één-per-keer papier uitgeven en onze natural servetten. Last but not least werd ook de nieuwe video met onze Tork-ambassadeur Schilo van Coevorden getoond in het kader van keukenhygiëne. Schilo van Coevorden is executive chef van het Conservatorium Hotel te Amsterdam.

Naast op de eigen stand was Tork ook op diverse andere plekken op de Horecava in actie te zien. Tijdens de lekkerste wedstrijden en de kookwedstrijden van het Gastronomisch Gilde maakten de koks graag gebruik van de Tork-producten. Tevens leuk om te melden dat ook RTL7 een interview heeft afgenomen voor hun programma ‘In de ban van Horeca’ wat in maart uitgezonden zal worden. Het horecateam dat Tork vertegenwoordigde bestond uit Patricia van Izerloo, Peter Verheijen, Alphons Beentjes, Maarten van Dun, Serdar Elmas, Jurriaan van Klaveren en Johan van Hest. De omzetdoelstelling werd inmiddels ruimschoots behaald en er zit nog meer in de pijplijn.

Meer lezen over Horecava

Meer lezen over Tork Xpressnap Fit®

De video van Tork-ambassadeur Schilo van Coevorden

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel