Tena op de catwalk

Marian Bron – Zeist  | TENA Silhouette had eind november wel een heel bijzondere manier om aanwezig te zijn op een consumentenbeurs: bij de Margriet Winterfair zijn we de catwalk opgeklommen en hebben we het broekje laten schitteren in de spotlights van de modeshow!

TENA Silhouette heeft een mooi assortiment van incontinentiebroekjes voor vrouwen in verschillende kleuren, maten en taillehoogtes. Deze broekjes bieden de zekerheid van de juiste bescherming, gecombineerd met een vrouwelijke uitstraling. Vanwege de introductie van het nieuwe zwarte broekje – het eerste zwarte incontinentiebroekje in Nederland – zochten we naar een goede gelegenheid om dat kenbaar te maken aan het grote publiek. En waar kan dat beter dan op de Margriet Winterfair? Want dit is een beurs waar in een week tijd ruim 70.000 vrouwen (oké, met hier en daar een enkele man 😊), een gezellig dagje uit beleven.

Tijdens de modeshow was er een apart item voor de TENA Silhouette broekjes, die op een bijzonder stijlvolle manier geshowd werden aan het publiek. Victoria’s Secret was er werkelijk niks bij! En na de modeshow liepen de mensen bij het verlaten van de zaal langs een 5-tal etalages waarin de verschillende Silhouette broekjes nogmaals werden getoond bij verschillende outfits. Dit om duidelijk te maken waar je het broekje zoal onder kunt dragen.

We hebben heel veel positieve reacties gekregen, zowel op de uitvoering van de show, als de TENA Silhouette broekjes zelf. En daar doen we het voor, dus hopelijk weet iedereen ze nu ook in de (online) winkel te vinden!

Wil je meer weten over het assortiment van TENA Silhouette of een video-impressie zien van TENA Silhouette op de catwalk? Klik dan op deze link: https://www.tena.nl/vrouwen/deskundigen-over-incontinentie/nieuwe-producten/tena-silhouette-incontinence-underwear

Deel dit artikel