Sponsoren Alpe d’HuZes gezocht!

Inmiddels is bekend dat Alpe d’HuZes dit jaar niet doorgaat in verband met het coronavirus. De organisatie heeft de datum voor 2021 vastgesteld op 3 juni. Via de links in dit artikel kun je nog wel doneren en de actie van Joris steunen

 

Joris Vernooij

Sophie Vrolijks – Zeist Op 4 juni zal Joris Vernooij, drie jaar werkzaam als accountmanager bij Essity Consumer Goods, met 7 (hockey)-vrienden de sportieve uitdaging aan gaan om zo vaak mogelijk de Alpe d’HuZes op te fietsen. Hiermee hoopt hij zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Alpe d’HuZes om het onderzoek naar kanker te ondersteunen.

‘Mijn drijfveer om mee te doen aan deze actie is omdat ik, vanaf steeds dichterbij, de effecten zag van kanker. Vanuit mijn hockeyteam kwam de vraag wie er mee wilde doen en eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld. Ik zag mijn nicht strijden voor haar leven maar kon helaas, behalve er voor haar zijn, weinig betekenen. Ik ga de sportieve strijd aan en hoop hiermee iedereen die de ware strijd levert een klein duwtje in de rug te kunnen geven.

Op dit moment ben ik samen met mijn vrienden hard aan het trainen om zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez op te fietsen. Ons doel is om dit 6 keer te doen. Daarnaast zijn we evenementen aan het organiseren om ook op andere manieren aandacht te geven aan dit mooie event. Zo halen we ook wat extra op tijdens de een pub-quiz, een paastoertocht en benefietdiner.

We doen dit met elkaar en geven bij alle trainingen elkaar dat duwtje in de rug. Maar daarnaast hebben we alle hulp nodig. Het wij-gevoel geeft een hele mooie boost om ervoor te gaan! Hoe mooi zou het zijn als mijn Essity collega’s ons en het onderzoek ook een duwtje in de rug kunnen geven.’

Doneren kan via Joris zijn persoonlijke pagina.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JorisVernooij

Wil je meer weten over de Alpe d’HuZes, ga dan naar de website: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/home

Deel dit artikel