Opening van een nieuwe servettenlijn

Pauline Thoonen – Cuijk  |  In het voorjaar van 2019 is een start gemaakt met de bouw van de nieuwe XpressNap servettenmachine Xpressity. Dit was een omvangrijk project waar naast het projectteam, ook diverse enthousiaste operators aan meegewerkt hebben. Het betreft een flinke investering en we zijn enorm verheugd dat ervoor gekozen is om deze machine te plaatsen in site Cuijk.

1 servet tegelijk

De nieuwe servetten die door Xpressity geproduceerd worden, heten XpressNap Fit. Ze zijn compact gevouwen en toch een volwaardig servet. Als je er 1 uit een dispenser neemt, is het er 1 en niet, zoals vaak gebeurt bij servetten en papieren handdoekjes, meerdere tegelijk. En dat is goed voor het beperken van afval.

De grand opening

Na maanden van hard werken was op 28 januari jl de opening van deze machine. De Burgemeester van Cuijk, Wim Hillenaar en onze collega  Marius Beelen die op deze dag precies 40 jaar in dienst was, hadden het voorrecht het lint door te knippen. Vol trots is daarna de machine getoond en toegelicht aan de vele aanwezigen.

Deel dit artikel