Assen werkt & groeit!

Henny van der Veen – Assen  |  Het jaar 2019 is voorbijgevlogen, ook in Assen. Het afgelopen jaar was niet zo hectisch als 2018 maar het was zeker geen rustige boel. Op Safety gebied hebben we in maart een feestje gevierd, we passeerden de 1000 dagen zonder LTA. Het jaar is afgesloten op 1206 dagen en we tellen nog steeds!

We zijn nog steeds zeer trots op dit behaalde resultaat met ons team in Assen.

Op Quality gebied hebben we laten zien dat we steeds hygiënischer werken en daardoor is ook het ISO22716 certificaat weer opnieuw aan ons uitgereikt in december. Ook is het Complaints Per Million (CPM) getal voor het 5e jaar op rij gedaald, we hebben dus minder klachten ontvangen.

Daarnaast hebben we veel tijd gestoken in de running-in van de nieuwe Wet Wash Glove machine (TKW1) en het stabiel krijgen van de oudere machines. Dat is zeer goed gelukt, inclusief de running-in heeft de TKW1 gemiddeld met ME 81% gedraaid. Ook de oude machines hebben gemiddeld over het jaar ME 82% gedraaid.

Nieuwe lijn

Doordat de markt van zowel de DRY gloves als de Wet Wash Gloves nog steeds groeit en onze huidige machines goed draaien hebben we nog een nieuwe Wet Wash Machine aangevraagd. Deze 2e nieuwe lijn wordt in oktober van dit jaar verwacht.

Voordat deze lijn geïnstalleerd kan worden, gaan we intern de productieruimte anders indelen. De twee oude machines worden deels hergebruikt, maar moeten ook worden verplaatst. En de huidige lotion opslagcapaciteit en de klimaatinstallatie worden uitgebreid.

Op dit moment zitten we in de overgang naar de nieuwe Pro-skin artikelen en midden in alle voorbereidingen van de komende projecten. Gelukkig krijgen we daarmee ondersteuning vanuit de Projectgroep van Hoogezand. 2020 wordt al met al weer een uitdagend jaar. We hebben er zin in!

 

Deel dit artikel