Zorgtotaal 2019: Tork presenteert innovatieve hygiëne-oplossingen voor de zorgindustrie

Inka van Viegen – Tijdens de Zorgtotaal 2019, dit jaar van 12 tot en met 14 maart, presenteerde Tork diverse innovatieve oplossingen. Zo bood de Tork Hygiene stand tijdens deze vakbeurs goede handhygiëne voor professionals én patiënten en zorgt Tork Peakserve® voor een optimale beschikbaarheid van handdoekjes in de toiletruimtes. Zelfs tot in de keuken van het ziekenhuis zorgt Tork, met de Reflex, voor een hygiënische omgeving.

Dit jaar had Zorgtotaal als thema: ”Met hart en ziel voor de zorg”. De zorg is mensenwerk. Zowel de individuele mens die zorg ontvangt als de professional die zich voor hem of haar inzet, verdient een zo goed mogelijke zorg. Veranderingen in de sector en in het vak maken dat dat streven uitdagend is en leren, verbeteren en innoveren noodzakelijk.

Wie bij wil blijven, mocht deze Zorgtotaal niet missen. Gedurende deze drie dagen stond de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, beleving en het belangrijke netwerken en werden er de belangrijkste en meest innovatieve producten en diensten voor de zorg gepresenteerd.​ Zo ook op onze Tork-stand. Ondersteund door de enthousiaste Tork-crew presenteerde Tork de volgende producten:

  • Tork EasyCube®: Tork EasyCube is wereldwijd de belangrijkste facilitymanagement-software voor gegevensgestuurd schoonmaken, dat informatie levert over de noodzaak van reiniging. Dit helpt dienstverleners om de schoonmaaktijd met 20% te reduceren en klachten te voorkomen.
  • Tork Hygiene Stand: Om het risico op besmetting te minimaliseren heeft Tork een Hygiëne Stand ontwikkeld waarmee zorgverleners, patiënten en bezoekers tussendoor snel en zonder water hun handen schoon kunnen maken. De stand is makkelijk te verplaatsen en neemt door het smalle design weinig ruimte in.
  • Tork PeakServe®: Tork Peak Serve is de eerste innovatieve doorbraak op het gebied van handen drogen in 20 jaar en is specifiek bedoeld om grote menigten te bedienen. Tork PeakServe biedt 250% meer capaciteit dan een standaard systeem voor gevouwen handdoeken en kan, op elk moment, tweemaal zo snel worden bijgevuld.
  • Tork ReflexTM: Het Tork ReflexTM-dispensersysteem is ontwikkeld om processen in werkomgevingen waarin hygiëne uiterst belangrijk is, te optimaliseren. De Reflex zorgt voor een snelle workflow en eenvoudige toegang tot schoonmaakproducten, zelfs in hectische omgevingen zoals een ziekenhuiskeuken.
Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel