Tork op Horecava-beurs in Amsterdam

v.l.n.r.: Maarten van Dun, Patricia van Izerloo, Nike Derks, Serdar Elmas, Peter Verheijen, Jurriaan van Klaveren, Alphons Beentjes. Zittend: Jeroen van Rijs, Johan van Hest en Sonja van der Linden.

Sonja van der Linden – Van 7 tot en met 10 januari jl. stond Tork op de Horecava in de RAI te Amsterdam. De Horecava is (71.000 bezoekers in 2019) de grootste horecavakbeurs van Nederland waar foodserviceprofessionals elkaar treffen voor de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. Deze beurs bestaat inmiddels 63 jaar. Een mooi platform om onze nieuwe Tork-producten te presenteren, nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten aan ons te binden.

Focus van onze stand lag dit jaar op keukenhygiëne met de vernieuwde Tork Reflex®. De dispenser heeft een nieuw, roterend mondstuk waardoor gebruikers vanuit elke hoek papier kunnen pakken. Daarnaast opent de kap zich van rechts naar links in plaats van boven naar beneden waardoor de dispenser op meer plekken in de keuken te plaatsen is. Onze eigen chef-kok Nike voorzag de gasten van een lekkere en gezonde smoothie of kiphapje in de demokeuken die een centrale plek had op de stand. Op deze manier kon Nike tevens laten zien hoe Reflex kan bijdragen in de praktijk aan een goede flow in de keuken.

Tevens presenteerden we de nieuwe Tork LinStyle®- tableware: een nieuwe airlaid-kwaliteit tafelaankleding. Deze range is een aanvulling op het reeds bestaande assortiment Tork LinStyle®-servetten en -pochettes. Het nieuwe assortiment omvat tafelrollen, napperons, placemats en tafellopers. De huidige airlaid-kwaliteit van de tafelrollen wordt door deze nieuwe kwaliteit vervangen, die volumineuzer en zachter is en dezelfde LinStyle-embossing heeft als de LinStyle-servetten. Alle producten zullen beschikbaar zijn in wit, cream, burgundy, midnight blue, grijs en zwart.

Deze editie was ruimer opgezet dan vorig jaar, met een nieuwe halindeling. Helaas hebben we niet alle doelstellingen behaald, maar hebben we wel de omzettarget ruim behaald en er is meer Reflex verkocht ten opzichte van vorig jaar. Zeker een knappe prestatie aangezien we met minder standbemanning waren dan vorig jaar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel