Essity partner van de Hanze Honours Society

Rimar Lont – Wij weten allemaal dat Essity een fijne en goede werkgever is, maar zodra je op een feestje vertelt: “Ik werk bij Essity!” dan word je vaak vragend aangekeken. Om deze reden zet Essity Hoogezand hoog in bij allerlei studieverenigingen en society’s om meer naamsbekendheid te krijgen en op die manier aanstormend talent te werven voor de toekomst. Zo is Essity ook recent partner geworden van de Hanze Honours Society.

Bram de Vries (links) en Rimar Lont

De Hanze Honours Society is een organisatie voor Honours studenten van de Hanze Hogeschool Groningen. Honours studenten zijn studenten die naast hun normale opleiding nog een extra uitdagende track volgen om zichzelf als young professional te ontwikkelen. Deze society organiseert diverse formele en informele activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, lezingen en workshops.

Zo organiseerden ze 8 februari jl. ook een Honours Community Day waar workshops te doen waren, lezingen werden gegeven en een markt was waar diverse bedrijven zichzelf presenteerden. Zo stonden ook wij als Essity op deze markt om ons te promoten bij studenten met zeer diverse studierichtingen, van toegepaste psychologie, international business management tot technische bedrijfskunde.

Onze stand

Ons doel was om studenten te enthousiasmeren om langs te komen op een inhouse-day bij ons in Hoogezand om ze op locatie te laten zien wat wij doen. Het viel ons op dat studenten in eerste instantie geen idee hebben over hoe je nou eigenlijk een incontinentieproduct maakt, maar zodra je termen noemt als productielijnen, automatisering, hightech en digitalisering ze snel enthousiast worden. Wij kijken terug op een succesvolle dag en hopen op een interessante inhouse-day voor zowel de studenten als voor onszelf.

 

 

Deel dit artikel