Bezoek Donato Giorgio

Donato Giorgio

Matthieu TorresWe hadden het genoegen om eind januari Donato Giorgio, onze nieuwe president Global Manufacturing, in Hoogezand te mogen ontvangen. Het doel van het bezoek was om al onze vorderingen die we in het kader van onze CBN-reis hebben gemaakt, met Donato te delen. We bezochten een DOM van de Infinity en Donato was zeer onder de indruk van het hoge niveau van onze DDS en onze technische kennis en kunde.

Bij de Panty 6 hebben we Donato onze digitale reis toegelicht en hem alle vorderingen laten zien die we bereikt hebben sinds zijn laatste bezoek van vier jaar geleden. Donato deelde zijn bevindingen op Yammer:

“Gisteren was ik weer voor het eerst terug in onze fantastische fabriek in Hoogezand. Stabiel in beweging als benchmark in Manufacturing. Naast een aantal geweldige verbeteringen, is de digitale procesbesturing op Panty 6 voor mij het summum in het runnen van productielijnen. En…, het was een groot genoegen om mijn oude PC-vrienden en collega’s weer te ontmoeten!”

 

Het bericht over onze procesbesturing werd enkele dagen later door Donato uitdrukkelijk genoemd tijdens een webinar voor de voltallige manufacturing organisatie. En daar mogen jullie echt trots op zijn.

Vervolgens brachten we met Donato tijd door bij UcM8 waar we hem deelgenoot maakten van het succes rondom de pilot Run2Standard (R2S). Dit concept was nieuw voor hem en hij was echt onder de indruk van het niveau van leiderschap en betrokkenheid van de bemanning, die tot dit succes hebben geleid.

We vervolgden daarna onze weg naar ons volledig geautomatiseerde FGW. Hij was zichtbaar verheugd om een investering, die hij enkele jaren geleden had ondertekend, in bedrijf te zien en dat we op alle onderdelen van dit enorme project geslaagd zijn.

Ten slotte besteedden we tijd aan het bespreken van onze CBN en hoe we de veranderingen in onze fabriek leiden. Al met al een positief bezoek en Donato heeft ons gevraagd na te denken of we snel genoeg leveren in relatie tot de huidige bedrijfssituatie. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor zijn/haar bijdrage om dit bezoek tot een succes te maken.

Essity Hoogezand
Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel