Tork wint European Cleaning & Hygiene award

 

Wilco Nederkoorn, David De Romsee, Nike Derksen en Ineke van den Bemt

 

Ineke van den Bemt – Zeist |  Supertrots! Essity en haar merk Tork zijn de winnaar van de European Cleaning & Hygiene Award voor Duurzaamheid. Op 28 april, tijdens een sfeervolle gala-avond in Hotel Le Plaza in Brussel namen Wilco Nederkoorn, David De Romsee, Nike Derksen en Ineke van den Bemt de felbegeerde trofee in ontvangst. Voor de categorie voor Duurzaamheid Best Practice eindigde Essity op de hoogste trede.

Wil je maximale impact maken in schoonmaakland? Dan zijn de EC&H (European Cleaning & Hygiene) Awards dé prijzen in de schoonmaakindustrie om voor te strijden. Tijdens dit unieke evenement komen schoonmaakbedrijven, fabrikanten en distributeurs uit heel Europa samen en maken zij kans op titels in verschillende categorieën. De prijzen zijn bedoeld om bijzondere prestaties in de schoonmaakindustrie te erkennen.

Door corona kon het evenement de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Tijdens de feestelijke vijfde editie op 28 april werd dat ruimschoots gecompenseerd. Essity won de prestigieuze award voor Duurzaamheid Best Practice, omdat Essity en haar merk Tork een duidelijke duurzaamheidsaanpak hebben op het gebied van welzijn, meer uit minder en circulariteit.

ECJ-redacteur Michelle Marshall zei: “We zijn verheugd dat we terug zijn voor 2022 en met een recordaantal van 160 inzendingen. Het was een ongelooflijk moeilijke taak voor onze juryleden om uit zoveel inzendingen de uiteindelijke winnaar te kiezen. Wij vinden dat Essity echt erkenning verdient voor hun toewijding en inzet voor onze branche tijdens de laatste uitdagende jaren.

Om de duurzaamheidsprijs te winnen, moest Essity aantonen hoe de principes van duurzaamheid fundamenteel zijn voor de bedrijfscultuur en de belangrijkste initiatieven die het bedrijf heeft genomen. Het winnen van deze Europese duurzaamheidsprijs is zeker een prestatie om trots op te zijn!

Deel dit artikel