Ook ambassadeurs actief op de arbeidsmarkt

Diny Leppers – Gennep  |  Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage. De betreffende medewerker treedt dan op als ‘Essity ambassadeur’ en is de schakel tussen Essity en de betreffende vereniging of activiteit.

Net als de meeste collega-bedrijven heeft Essity Gennep op dit moment veel vacatures voor techneuten en we hebben ieders inzet hard nodig om nieuwe collega’s te vinden. Inmiddels hebben verschillende ambassadeurs extra activiteiten ondernomen om de vacatures onder de aandacht te brengen bij hun vereniging of tijdens een speciale activiteit. Hiervoor zijn posters, bierviltjes, flyers, afbeeldingen voor op tv schermen en een spandoek ontwikkeld.

Ambassadeur John Goertz zorgde ervoor, dat we tijdens het driedaagse volleybaltoernooi van de Flamingo’s rond Hemelvaartsdag volop aandacht kregen.

 

Deel dit artikel