Lastige vraag: Bij welke Business Unit van Essity werk ik?

Gertie Eikenaar – Zeist. | Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het opzetten van een campagne om Essity voor de Nederlandse locaties op de kaart te te zetten als bedrijf waar je graag wilt werken. Daar is Pamela, onze manager Employer Attractiveness/Talent Acquisition (behoorlijke mondvol) samen met Communicatie heel druk mee bezig.

Omdat we dat natuurlijk niet alleen kunnen, hebben we onder meer een korte survey uitgestuurd, om van zoveel mogelijk collega’s te horen wie zij eigenlijk zijn en hoe zij aankijken tegen Essity als werkgever.

De directe aanleiding voor dit artikeltje is het volgende: we merkten dat in de survey op de meerkeuzevraag: ‘Bij welke Business Unit werk je?’ veel mensen ‘Professional Hygiene’ antwoordden. Uit de antwoorden konden we herleiden dat veel mensen vanuit de fabrieken dit antwoord hebben gegeven. Het ‘juiste’ antwoord zou dus Global Supply Chain moeten zijn.

Hieronder ter verduidelijking het organogram dat laat zien hoe Essity wereldwijd verdeeld is:

De fabrieken vallen onder de Global Supply Chain met als President Donato Giorgio, dus als je bij een van de fabrieken werkt, werk je voor de Business Unit GSC!

 

 

Dit zijn de business units waar verkoop en marketing plaatsvindt, met de merken die vanuit die BU verkocht worden:

Nou, je wordt niet schriftelijk overhoord, maar hopelijk helpt dit om een beetje licht in de duisternis te brengen.

Deel dit artikel