Jubileumcongres Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN)

Elgar Smid, Karien Mous, Elsebeth de Haan, Eric Bergshoeff, Eric Bruns – Zeist  |  Op 10 en 11 juni was het dan éindelijk zover…Na twee jaar wachten konden alle gipsverbandmeesters van Nederland, en het Casting & Bandaging Team van Essity, het 30-jarige + 2 bestaan van de beroepsvereniging voor gipsverbandmeesters vieren. En dat hebben we gedaan!

Op vrijdagavond werd er gestart met het spetterende SUMMERVIBES feest. Geheel in stijl verschenen wij ten tonele, en onder het genot van een hapje en een drankje hebben we uitgebreid bijgepraat met onze klanten.

Op zaterdag vond het congres plaats, met als thema ‘Vergeet je niet iets.’ Met dit thema werd benadrukt dat gipsverbandmeesters zichzelf niet moeten vergeten in de hectiek van de werkweek. De ochtend werd gevuld met een mooie line-up wat sprekers betreft, de middag stond in het teken van workshops en het bezoeken van stands. Onze stand werd vertegenwoordigd door het Casting & Bandaging Team, ondersteund door de Global Technical Innovation and Medical Affairs Manager orthopedie, Oliver Hass.

Mentale gezondheid

Wij als Essity droegen ons steentje bij aan het thema ‘Vergeet je niet iets,’ door een workshop te wijden aan mentale gezondheid. In samenwerking met gastspreekster Lonneke van Dasler hebben we een mooie verbinding weten te leggen tussen stress en werkgeluk. Op een humoristische manier, in combinatie met inhoudelijke wetenswaardigheden, hebben we de gipsverbandmeesters meegenomen op deze avontuurlijke reis. De complimenten vlogen ons om de oren.

We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd congres!

Het Essity Casting & Bandaging Team

Deel dit artikel