Hoogezand: (digitaal) Global Star 2021 event op 5 mei

Bieneke Albertema en Linda Horlings – Hoogezand. | Tijdens het online event Global Star 2021 werden de teams van Personal Care die de grootste bijdragen geleverd hebben aan de prestatie van het afgelopen jaar (2021) in het zonnetje gezet.

Voor Hoogezand waren we in 2 categorieën genomineerd, in Quality en Predictability.

Heracles 9 is 5e geworden in de categorie predictability. Dit betekent dat Heracles 9 in de top 5 staat van best draaiende machines van heel Personal Care, ongeveer 100 machines. Dit is echt een topprestatie, GREAT WORK.

In de categorie QUALITY heeft Hoogezand de 1e prijs gewonnen voor de ‘auto-steer glue heads for NW open wrap application op Infinity 2! Dit heeft zeer goed bijgedragen aan de kwaliteit en performance van Infinity 2 in 2021. Ook dit is een echte topprestatie, GREAT WORK.

In de Abramskadezaal hebben we dit gevierd tijdens een online sessie samen met de teams van andere locaties. Het was een leuke middag, waarin we filmpjes gezien hebben van de andere nominaties en naar een aantal sprekers hebben kunnen luisteren, natuurlijk onder het genot van een taartje en wat drinken!!

Award met Annet, Jane, Otmar, Gerrit en Pavel

Quality (1e) en Predictability (5e) Global Stars 2021
Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel